Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
30Y_MONO €“ A 30Y ZENÉSZEI ÉS A BÁRKA SZÍNÉSZEI EGY SZÍNPADON EGYSZERRE!
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Cseh Tamás terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egyedül lenni a színpadon. Dramatizált egyedüllét. A monodráma műfaji paradoxon – mégis újra és újra nekiveselkedik a színész, az író, a rendező, a színházigazgató és természetesen a néző.E paradoxon jegyében fogant a Nemzetközi Monodráma Fesztivál ünnepi nyitánya is, amely aligha lehet afféle gálaelőadás. A 30Y együttes zenészei, a Bárka Színház művészei és Szűcs Krisztián Qka (trombita) MONO címmel bátran a műfaji paradoxonok sűrűjébe vágva olyan koncertet adnak, mely nem az. Ha nem koncert, akkor talán színház? Nem. Mit kérdezhetünk mindezek után? Hanem?

Nemzetközi Monodráma Fesztivál

Közreműködik: Beck László – dob, vokál, Beck Zoltán – gitár, ének, Gradvolt Endre – gitár, Sárközy Zoltán – billentyűs hangszerek, vokál, Varga Ádám – basszusgitár, vokál
Vendégművész: Szűcs Krisztián Qka
Bárkás vendégek: Szorcsik Kriszta, Dévai Balázs, Pásztor Tibor

A Bárka Színházzal közös program.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?