Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JURE NOVAK: EZÉRT VAGYOK BOLDOG €“ A GLEJ SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A Glej Szlovénia legrégebben működő független teátruma, 1970 óta az újító, a nyitott, a szabad színház szinonimája, műhely, mely számos, nemzetközileg is komoly rangot szerző szlovéniai színházi alkotónak adott meghatározó impulzusokat. Jure Novak, a Glej rendezője, színésze, írója és fordítója az Ezért vagyok boldog című önéletrajzi performanszában a depressziót (vagy a boldogságot?) állítja a középpontba.„A mai világban az ember kötelessége, hogy boldog legyen. A reklámplakátokon és a reklámfilmekben látható boldog emberek egyfolytában azt sugallják, hogy milyen könnyű egyedül is boldognak lenni. De mi is valójában a boldogság?” Ha a néző elfogadja az invitálást egy depresszióról szóló, ám boldogító előadásra, máris nyert! Siessen – figyelmeztet Jure Novak –, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Vacsorával, szűk körben (egy-egy előadáson 12 néző foglalhat helyet az asztaloknál!)

Nemzetközi Monodráma Fesztivál

Előadja: Jure Novak

A Bárka Színházzal közös program.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?