Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THOMAS MANN - BENJAMIN BRITTEN: HALÁL VELENCÉBEN - BEMUTATÓ
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
100 éve született Benjamin Britten, a világhírű angol zeneszerző, karmester és zongorista. Tiszteletére mutatja be a Rózsavölgyi Szalon a Thomas Mann novellából írt színdarabot, amelyben Britten operájának zenéje csendül fel.Az öreg és beteg Benjamin Britten kénytelen kottaíró segédet fogadni maga mellé, mert nem tudja lejegyezni a fejében megszülető zenéket, a kezei már nem engedelmeskednek. Egy fiatal és szorgalmas fiú szegődik mellé a templomi kórusból. A mester nehezen szokja meg, hogy segítségre van szüksége, de mindenképpen szeretné halála előtt befejezni operáját, melyet Thomas Mann novellájából készít. A két férfi jelen idejű viszonya rákopírozódik a novella és az opera ugyanezen párosára, a két műfaj szcenikai elemei összemosódnak – opera és próza egyazon játék kereteit feszegetik.
  Szereposztás
Benjamin Britten, zeneszerző/Aschenbach/ Peter 
Kőszegi Ákos 
Leslie, mindenes/Daniel/Tadzio 
Porogi Ádám 
Rita Thomson, ápolónő/ Nevelőnő 
Falusi Mariann 
  Stáblista
Konzulens 
Galambos Attila 
Rendező 
Réczei Tamás 
Az átiratot készítette 
Réczei Tamás 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?