Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETED-E MÉG? SZÉCSI PÁL DALAI, ELŐADJA: GYERGELY RÓBERT
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A nagysikerű zenés darab, melyet Pozsgai Zsolt irt és rendezett, bejárta az országot és maradandó élményt szerzett mindazoknak, akik mind a mai napig szeretik Szécsi Pált és dalait! Gergely Róbert, aki a fiatalon elhunyt énekest alakítja ebben a darabban, több mit 120-szor énekelte el a tragikus sorsú énekes mára már örökzölddé vált dalait!

Az előadásban ismét felcsendülnek a nagy slágerek: Csak egy tánc volt, Violák, Távollét, Én édes Katinkám... Miközben sok személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb más érdekesség látható, hallható. Azok számára csemege ez a pódium-előadás, akik szívesen nosztalgiáznak majd a közel másfél órás előadáson, és szeretettel gondolnak vissza Gergely Róberttel SZÉCSI PÁLRA, PALIKÁRA!
  Szereposztás
Színész 
Gergely Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?