Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÚJJÉK! NE-VESS MEG MINKET
Vidám Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BÚjjÉK 2015 Ne vess meg minket! Szilveszteri műsor

– Milyen volt? -Remek, fogtuk a hasunkat! Meg kell néznetek!
Jegy?
– Az nincs, de én ismerem Straub Dezsőt, az szól Böröndinek. Ő megkéri a Harsányi Gabit, hogy amikor jön, vigyen be magával a színpadra. Csinálnod kell 10 percet, de neked az Beleznay nem lehet probléma, csak vigyázz, ha túl hosszú vagy, Nyertes Zsuzsival gyűlik meg a bajod.
– Ő is benne van a kabaréban? Hát nem ették meg Afrikában.
– Itt fogják megenni, olyan édes, hogy meg kell zabálni!
– Kik játszanak még?
– Azt már nem, olyan vagyok, mint az amerikai ügyvivő, nem mondok neveket! De olvasd el a szereposztást, látod? Götz Anna, Straub Peti és aki konferál, Selmeczi Tibi. Annyit azért még elárulok, hogy van a kabaréban Hacsek és Sajó, egy teljes Vidám Színpad iskola, egy igen mulatságos Falugyűlés.
– Ne csigázz!
– De csigázlak, szó lesz még a magyar jetiről, a leterhelt bíróságokról és egy pornófilm szinkron stúdiójába is ellátogatunk. Remek két óra, muszáj megnéznie mindenkinek.
Rádumáltál, de mit is mondtál, ki konferál?
– Hogy-hogy ki, hát én!
– És te ki vagy?..
(Minden további fel nem tett kérdésére választ kaphat a kacagó nézőtéren. Ne feledje, a nevetés gyógyít! Úgy hogy hozza magával orvosát és gyógyszerészét!)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Vidám Színpadnál elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon vagy bemondod a neved a pénztárban - kérjük, ehhez időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?