Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
3 KISMALAC ÉS A FARKASOK - HEPP TRUPP
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A 3 KISMALAC ÉS A FARKASOK
A Hepp Trupp Bábszínház előadása.
Ajánlott 3 éves kortól
-bábszínház Az előadás két klasszikus mese ötvözete, melyben a három kismalac közös erővel - illetve furfanggal- győzi le a pecsenyéjükre vágyó farkast. Kezdetben külön-külön építenek házat. Végül összefognak, és közös erővel elkészül az igazi házikó. A farkas persze nem adja fel, így is megpróbálja becserkészni a vacsorának valót. A kismalacok nagy bajba kerülnek, de a történet végén ismét győz a józanész és a jó szándék.
A humorral, minimális szöveggel és sok zenével fűszerezett előadás, izgalmas és rendkívül tanulságos.
Díjak: V. Gyermekszínházi Szemlén a Marczibányi Téri Művelődési Központ díja és „A műfaj kimagasló előadása” diploma.

Játsszák: Nagy Viktória, Schneider Jankó
Bábtervező: Bódiné Kövecses Anna
Díszlettervező: Nagy-kovács Géza
Zene: Ágoston Béla͍ró: Nagy Viktória, Schneider Jankó
Rendező: Nagy Viktória, Schneider Jankó
http://hepptrupp.blogspot.hu/

Az ESZME EGYESÜLET 2006-ban jött létre megalapításának célja a szabadúszó művészek érvényesülésének felkarolása volt, felismerve, hogy a művészek számára a minőségi alkotáshoz elengedhetetlen az anyagi biztonságérzet, valamint a tudat, hogy a megszülető előadások nagy valószínűséggel el is jutnak a közönséghez, vagyis bemutatásuk nem fog anyagi és egyéb problémák miatt esetleg évekig várni.

E célok megvalósítása jelentős kapcsolati tőkét, és folyamatos szervezést igényel, mellyel az induló, és/vagy igen kis létszámú műhelyek általában nem rendelkeznek. Ez különösen fájdalmas lehet, hiszen nagyon sokszor ezekben a kis műhelyekben keletkeznek a legszínvonalasabb, legújszerűbb, legötletesebb megoldásokkal dolgozó alkotások, melyek viszont kapnak megfelelő nyilvánosságot, így a legtöbbször elvesznek mind a szakma, mind a kultúra számára. Az egyesület éppen ezért műsorszervezői, programközvetítői segítséget, gazdasági és jogi tanácsadást nyújt tagjainak, segíti promóciójukat külföldön és Magyarországon egyaránt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?