Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GANGARAY TRAMBULIN I. - GANGARAY DANCE COMPANY
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Trambulin a Gangary Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programja. Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg szervezők céljai között, hanem egy személyes és személyre szabott támogatás reménye is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti. A programban folyamatosan több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, mely segíti őket egy komplexebb megfogalmazás mód kialakításában.
A program eredményeit demonstráló koreográfiák az évad folyamán többször lesznek láthatóak; az első alkalommal Hámor József ArTeRrOr néven bemutatott anyagának Ocean’s six+1 blokkját formálja 14 táncosra Maday Tímea Kinga valamint a KET művészeti vezetője, Kun Attila K.A.land címmel készít anyagot a Trambulin résztvevőivel.

Előadók: Balla Eszter, Bánházy Eszter, Barna Nóra, Illés Tímea, Ivanics Lilla, Kaszás Lilla, Kökényesi Eszter, Liszkai Zsófia, Paulinyi Ádám, Pethes Ágnes, Rafaela Sousa, Sebek Judit, Somlai Anna, Takács Tímea.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?