Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BA-LU EUFÓRIKUSOK - A BRÉMAI MUZSIKUSOK
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Balogh Sándor legújabb fantasztikusan szórakoztató és roppant élvezetes zenés mesejátéka! A brémai muzsikusok történetét valószínűleg minden gyerek ismeri, azonban a brémai rézfúvósokéról már kevesebben hallottak.Ezen szeretnénk változtatni és reméljük igazat is adnak majd nekünk! Az öt jóbarát története ugyanis nemcsak mulatságos, de roppant tanulságos is annak, aki jól figyel. A csupa rézfúvósokból álló együttesben a különböző hangszereknek különböző szerep jut. Szó szerint, ugyanis az egyes állatokat az egyes rézfúvós hangszerek testesítik meg. A mesejáték eredeti, Hungaroton által megjelentetett hangfelvételét nem kisebb művészek játszották fel, mint a Berlini Filharmonikusok Rézfúvós Kamaraegyüttese, akik a világ több országában is előadták ezt a felejthetetlen előadást!

Tehát nemcsak kiváló szórakozást, A brémai muzsikusok című mese fantasztikus adaptációját, hanem a rézfúvós hangszerek minden csínját-bínját is megtanulja az, aki erre a koncertre ellátogat!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?