Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEHÉZ FIÚK TUBA KVARTETT - ELEFÁNTOK SZERENÁDJA
BonBon Matiné - Szentendrei PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A nehézkesnek gondolt tuba ezen az előadáson bebizonyítja, hogy fantasztikus produkcióra képes! Pláne, ha nem is egyedül van a színpadon. A tuba a szimfonikus zenekar egyik legmélyebb hangszere, amiről keveset szoktak tudni. Sokan úgy gondolják, csak “um-pázik” és akár fel sem tűnne, ha nem lenne. Hát ennek megcáfolására állt össze ez a kiváló négy tubaművész, akiktől elsősorban népszerű átiratokat hallhatunk. Azonban olyan zenedarabok is előkerülnek a tarsolyukból, amelyeket szerzőik kifejezetten négy tubára komponáltak. A művészek önfeledt muzsikálásukkal, különös és rendkívül szórakoztató humorukkal méltán varázsolnak mosolyt a gyerekek arcára. Bővebb információ ide kattintva!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2000 Szentendre, Pátriárka u. 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?