Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DAVID KLEZMER BAND - HEGEDŰS A HÁZTETŐN
BonBon Matiné - Szentendrei PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A klezmer zene méltán népszerű és elismert szerte a világban! Ritmusának, hangzásának egyszerűen mindenki a hatása alá kerül.A David Klezmer Band ráadásul mindezt a legmagasabb szinten igazolja, hiszen a zenekar egykori Zeneakadémistákból alakult. A szimfonikus zenekarban betöltötthöz képest más szerepben találkozunk ezúttal a klarinéttal , hegedűvel, nagybőgővel, tubával. Ugyanakkor a koncert során nagyon sok mindent megtudhatunk arról is, mi is tulajdonképpen az a klezmer zene, honnan jöttek képviselői és mi a titka a világszerte tapasztalható népszerűségének. Bővebb információ az együttesről: http://www.davidklezmer.hu/index.htm
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2000 Szentendre, Pátriárka u. 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?