Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BONBON ÁRNYÉKSZÍNHÁZ - LÚDANYÓ MESÉI
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Sokaknak cseng ismerősen a cím: Lúdanyó meséi. Azonban kevesen tudják pontosan, mely mesék is tartoznak ide. Eláruljuk, az eredeti Lúdanyó meséit egy Charles Perrault nevű francia nemes gyűjtötte össze a XVII. században. Olyan meséket köszönhetünk neki többek között, mint a Csipkerózsika, Hüvelyk Matyi vagy a Szépség és a Szörnyeteg. Nem csoda, hogy ezek a csodálatos mesék az egyik leghíresebb francia zeneszerzőt, Maurice Ravelt is megihlették, aki először kétkezes zongoradarabot, majd annak sikerén felbuzdulva egy szvitet, majd balettet is írt belőle. A zenéje csodálatos, a gyerekeknek készült klasszikus zeneirodalom varázslatos gyöngyszeme, mely túl ritkán hallható! Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a Koldus és Királyfi című, óriási tetszést aratott árnyjátékos előadásunk sikerén felbátorodva, hozzányúlunk ehhez a műhöz és hasonló árnyjátékos technikával, a legkisebbek számára is elérhetővé tesszük ezt a tündérien varázslatos muzsikát.

Bemutató 2014. januárjában!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?