Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COMPANY CANARIO - LE CARNAVAL
BonBon Matiné - Csili Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A BonBon Matiné gazdagságának ékes példája ez az előadás, ahol a tánc világába kalauzoljuk el a gyerekeket! Nem is akármilyen táncokéba!Tekintettel a farsangi időszakra, a gyönyörű korhű ruhákba öltözött Company Canario Historikus Táncegyüttes a középkori, a reneszánsz, valamint a barokk udvarok, karneválok világát idézi meg. Segítségükkel meglátogatjuk Mátyás király reneszánsz, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem udvarát, a Napkirály fényűző barokk mulatságait, míg el nem érünk a romantikus Bécs karneváli forgatagáig. Reneszánsz, barokk és romantikus táncok egész sora kerül terítékre, ahol nemcsak azon ámulhatunk el, micsoda gazdagság volt jellemző ezekre az udvarokra, hanem azt is, hogyan illett viselkedni, mi volt az úgynevezett etikett ezekben a mulatságokban. Várunk mindenkit szeretettel ebbe az időutazó karneváli forgatagba!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1201 Budapest, Nagy Győry István u. 4-6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?