Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BRASSIMUM FÚVÓSEGYÜTTES - CARMEN
BonBon Matiné - Szentendrei PMK

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás nem egyéb, mint ismerkedés az opera műfajával. Ellentmondani látszik eme állításnak, hogy a szereplők között nincsen énekes! Ennek oka, hogy a népszerű opera, a Carmen története csak vázlatosan jelenik meg a műsorban, az ismert zenei részletek azonban a maguk teljességében! Az Operaház zenészeiből álló, kitűnő Brassimum Rézfúvós Kvintett előadásában nemcsak a klasszikus zeneirodalom egyik legnépszerűbb darabjának megismerésére nyílik lehetőség, hanem néhány érdekességre is felhívni a figyelmet! ͍gy szó esik színpadi zenéről, zenekari árokról, balettzenéről, áriáról, kórusról és még sok egyébről is, ami mind az opera műfajához kapcsolódik.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2000 Szentendre, Pátriárka u. 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?