Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÖRÖMBŐ KOMPÁNIA - BETLEHEMES MESE
BonBon Matiné - Csili Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Horti Zoli bácsiék a tőlük megszokott professzionalizmussal zenélnek mesékről és mesélnek zenékről az idén is, hogy a népzene még több gyerekhez eljusson!A műsoraik kapcsán nemcsak üres frázis, hogy interaktív, hiszen Zoli bácsi már az első pillanattól kezdve szerepelni szólítja a nézőtérről a rátermett gyerekeket. Megszólalnak a népi hangszerek is, a tekerő, a duda, a furulya és a citera, úgyhogy a gyerekek akár táncra is perdülhetnek előadás közben. Őket igazi táncos segíti egy-egy lépés elsajátításában, hogy az előadás végére már igazi táncház kerekedhessen. Mindemellett persze még érdekességeket is megtudhatunk az előadást kísérő hangszerekről. Ezúttal karácsonyra készülvén, egy betlehemi mesén, illetve Mikulás kesztyűjének meséjén keresztül vezetik be a gyerekeket a tradicionális magyar népi hangszerek, a magyar népzene világába. Bővebb információ: www.gorombo.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1201 Budapest, Nagy Győry István u. 4-6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?