Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: MÓZES TAMARA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mózes Tamara hazánkban egyedülálló műsorral képviseli a fiatal jazz-generációt. Az önmagát zongorán kísérő fiatal hölgy jazz-sztenderdeket és saját számokat ad elő, sok improvizációval.Tanulmányait a budapesti Zeneakadémia zongoraszakán, majd Párizsban végezte jazzének- és improvizáció szakon, ahol kiemelkedő eredménnyel diplomázott. Művészi teljesítményére 2011-ben Francia Állami Ösztöndíjat kapott. Több nemzetközi verseny díjazottja, külföldi útjai közül kiemelkedik a 2012 tavaszán szervezett szólóturné, mely nagy sikerrel zajlott az Egyesült Államok nyugati partján.
Első albuma In Spring címmel jelent meg, és a Gramofon magazintól kiváló minősítést kapott.
Szólóban játszott dalain kívül most új kvartettjével is bemutatkozik, saját számokat és a Diana Krall által is népszerűsített jazz-örökzöldek újszerűen továbbgondolt változatait adva elő.

Közreműködik:

Mózes Tamara - ének, zongora
Sütő Márton - gitár
Kovács Zoltán - nagybőgő
Benkó Ákos - dob

www.tamaramozes.com
facebook.com/tamaramozes.music
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?