Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SUSANA SAWOFF TRIO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A spanyol anyától és amerikai apától származó, Grazban és Ausztráliában felnőtt, jelenleg Hamburgban élő Susana Sawoff Wrapped up in a little Sigh című 2011-ben megjelent intim jazzalbumát mind a közönség, mind a szakma rendkívül pozitívan fogadta.A 32 éves Susana hangja érzéki sóhajként társul finom szárnyalású zongorajátékához, valamint a bőgő és a seprűzött dob alkotta ritmusszekció visszafogott kíséretéhez.
''Első saját albumom jazzlemezzé sikeredett, ami engem lepett meg legjobban, hiszen – bár fiatal koromban Ella Fitzgerald és Billie Holiday lemezeit is hallgattam, inkább Tom Waits költői világa, és a Beatles, Nina Simone, Björk vagy Prince zenéi hatottak rám.
A trió felállás önmagában is, de különösen a nagyon visszafogott ének- és játékmód révén abszolút kitárulkozásra kényszerít. ͍gy nem lehet a hangerő, vagy a hangkulisszák mögé bújni, a közönség minden egyes rezdülést érzékel.'' - vallja az énekesnő.

Közreműködik:

Susana Sawoff - ének, zongora
Christian Wendt - basszusgitár, nagybőgő
Joerg Haberl - dob

Susana Sawoff - Oh No!
Susana Sawoff live
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?