Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: NOSIG PROJEKT, VENDÉG: KABELÁCS RITA
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A NOSIG projekt elnevezése egy rövidítésből ered (No Significant Change), amelyet a repülési meteorológiában használnak, s arra utal, hogy az időjárásban nem várható változás. A vadonatúj együttes csupa kipróbált, ''harcedzett'' jazzmuzsikusból állt össze, így nevükhöz hasonlóan a zenei minőség tekintetében sem várható más, mint a tőlük korábban megszokott magas nívó.
A Juhász-Kormos-Studniczky-Berdisz négyesfogat esetében ugyanis felsorolni is nehéz lenne azokat a zenekarokat, szólistákat, amelyekkel együtt muzsikáltak, ízelítőül csak pár kiragadott példa: Gringó Sztár, Budapest Jazz Orchestra, Zséda, Fusio Group, Sárik Péter Trió, ESP, Showder Band, Náray Erika, Hevesi Tamás, Kökény Attila stb.
A zenekar soul-funk programja a jazz egy szándékosan könnyedebb oldalát képviseli, legyen az instrumentális vagy énekes darab. Repertoárjuk rendkívül gazdag, s annak függvényében alakítják, hogy ki a vendégszólista.
Ezen az estén az énekesi poszton Kabelács Ritát találjuk, aki vokalistaként szintén dolgozott már szinte mindenkivel (Presser Gábor, Pierrot, Gerendás Péter stb.), leginkább mégis Zorán zenekarának állandó tagjaként ismerheti a közönség, már vagy 12 éve.
Az eddig inkább háttérben álló énekesnő ezúttal előrébb lép pár métert a színpadon, és a zenekarral a háta mögött bújik Mick Hucknall (Simply Red), Stevie Wonder, vagy éppen Aretha Franklin bőrébe.

Közreműködik:

Juhász Attila - billentyűs hangszerek
Kormos János - gitár
Studniczky László - basszusgitár
Berdisz Tamás - dob

Vendég: Kabelács Rita - ének
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?