Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PATAJ JAZZ QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A zenekarvezető Pataj György másfél évtizede megszerzett jazztanszakos diplomáját követően itthoni és külföldi tehetségkutató versenyeken ért el rangos helyezéseket, például Krakkóban, a fiatal nemzetközi jazz-zenekarok versenyén szólistaként különdíjat kapott. Az évek során olyan neves hazai muzsikusokkal játszott, mint Pege Aladár, Kőszegi Imre, Babos Gyula, illetve felbomlásáig a Cotton Club Singers zongoristája volt. Közel tíz éves big bandes tapasztalata mellett jelenlegi munkájában a Szűcs Gabriellával létrehozott duója (Piano Songs-projekt), illetve saját zenekara élvez prioritást.
Az együttes 2009-ben alakult meg, majd számos tagcserét követően forrott ki a jelenlegi felállás, amelyben a hazai jazzélet prominens muzsikusai verbuválódtak össze.
A formáció leginkább a 60-as, 70-es évek hard-bop műfaját népszerűsíti, ami lassan kuriózumnak számít a jelenlegi itthoni zenei palettán, hiszen mára ez az irányzat kezd feledésbe merülni.
A kvintett hangzásában hűen tükrözi az említett időszak kiemelkedő együtteseinek világát, mint például a Miles Davis, az Art Blakey, a Freddie Hubbard, vagy a McCoy Tyner vezette zenekarokét.

Közreműködik:

Pataj György - zongora
Fekete-Kovács Kornél - trombita
Zana Zoltán - szaxofon
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?