Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZAKCSI TRIÓ, VENDÉG: ZANA ZOLTÁN
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szakcsi Béla a magyar jazz külföldön is ismert, kiemelkedő, igazán emblematikus alakja, a magyar jazz kevés Kossuth-díjasainak egyike. Nemrég ünnepelte hetvenedik születésnapját, ereje teljében dolgozik, szimfonikus darabokat, sőt operát ír, de klubkoncerteket is még mindig boldogan ad; nem néz hátra, ha nem muszáj.
Az Opus eddigi fél évében eddig két alkalommal, s mindkétszer zajos sikerrel tette tiszteletét a jazzklubban, de a tavaly ősz óta ezzel a kiváló ritmusszekcióval működő saját triójával most először mutatkozik itt be.
Szakcsi Béla az est vendégeként Zana Zoltánt hívta el, aki elmondása szerint a fiatal generáció egyik legígéretesebb szaxofonosa.

Közreműködik:

Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Orbán György - nagybőgő
Mohay András - dob
Vendég: Zana Zoltán - szaxofon
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?