Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAO SESSION: BALLADS - BACSÓ KRISTÓF, CSEKE GÁBOR, FÓNAY TIBOR, CSÍZI LÁSZLÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
“Bacsó Kristóf nem csupán kiemelkedő zeneszerző, de remek előadó is, akivel már többször volt szerencsém együtt játszani.” (Lionel Loueke) Bacsó Kristóf és barátai a MAO Session keretében ezúttal elsősorban balladákat játszanak. Az est fő inspirációja John Coltrane Ballads című albuma, lényegében ezen jazztörténeti alaplemez előtt tisztelegnek a muzsikusok.
Coltrane érzelmesebb oldalának megidézése és a sztenderdek mellett Bacsó Kristóf kompozícióiból is műsorra kerül néhány balladisztikus darab.
A kvartett felállásában a három MAO-alappillér - Bacsó Kristóf, Cseke Gábor és Csízi László - mellett Fónay Tibort találjuk, aki ezúttal nem basszusgitáron, hanem nagybőgőn brillírozik.

Közreműködik:

Bacsó Kristóf - szaxofon
Cseke Gábor - zongora
Fónay Tibor - nagybőgő
Csízi László - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?