Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉLEKTŐL LÉLEKIG - JÓTÉKONYSÁGI GÁLAEST MIKLÓS TIBOR EMLÉKÉRE
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Légy jó mindhalálig, az Anna Karenina, a Sztárcsinálók, az Utazás, vagy az Operettszínházban a mai napig látható Abigél és Menyasszonytánc sikerszerzője, a Miss Saigon fordítója, Miklós Tibor néhány hete, 66 éves korában távozott közülünk. Pályatársaival együtt mély megrendüléssel vettük tudomásul korai halálát.Jótékonysági gálaestünkön csodálatos művei felidézésével emlékezünk az író-műfordító-dalszövegíró-rendezőre, a magyar musicaljátszás egyik legfontosabb alakjára, a Rock Színház alapító-művészeti vezetőjére, a Magyar Zeneszerzők Egyesülete (MZE) elnökségi tagjára.

1972-ben általa írott magyar szöveggel, a zenekara köré szervezett társulattal, oratórikus előadásban vitte színre a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperát mellyel a műfaj először jelent meg Magyarországon.

1979 nyarán kezdte el egy új zenés teátrum megszervezését. A Rock Színház 1980-as bemutatkozása, az Evita színrevitele, majd egy évvel később az első magyar rockopera, a Sztárcsinálók megírása és bemutatása "honosította" a műfajt, és új fejezetet nyitott a musical magyarországi történetében.

A Rock Színház három évtizeden keresztül a musical első számú műhelye volt Magyarországon. Működésük legnagyobb eredménye, hogy - tizennégy világsiker bemutatása mellett - húsz új magyar musicalt, illetve rockoperát vittek színre.

Közreműködnek: a Rock Színház és a Budapesti Operettszínház sztárjai
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?