Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ADJ TERET A TEHETSÉGNEK!
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Az Adj teret a tehetségnek! – Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével” program keretében lehetőséget kívánunk biztosítani a magyar zenei iskolák, műhelyek tehetségeinek, hogy felléphessenek az IBS Színpadon a BonBon Matiné programhoz csatlakozva.A tehetségtámogató program során zenei produkciók, illetve a személy és a hangszer edukatív jellegű bemutatására került sor. A rendezvénysorozat a klasszikus zeneoktatás iránti érdeklődés, valamint a zeneszeretet erősítését tűzte ki célul. A zeneiskolák vezetése által pályázat útján jelölt tehetségek közül a szakmai zsűri 14 növendéket választott ki, akiknek a program szervezői 2013. november 16.-án és 2013. december 14.-én fellépési lehetőséget biztosítanak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?