Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONYHASHOW:MAKSA ZOLTÁN ESTJE
New Orleans - New Orleans Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5908 értékelés alapján
  Leírás
KonyhaSHOW - Az étterem másik oldala
Maksa Zoltán önálló kabaréestje Hofi Géza emlékéreMaksa Zoltán tapsviharos sikert hozó produkciója, a KonyhaSHOW, mely a Mikroszkóp Színpadon ment egy évadon keresztül, újra színpadon. Az előadás premiere október 16-án 20 órától lesz Budapesten, a New Orleans Clubban.

A Karinthy-gyűrűs humorista ebben a műsorában egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, a tőle megszokott intelligens stílusban, a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek. Az előadás külsőségeiben megidézi Hofi Géza szellemét, hiszen Géza bácsi halála óta ez az első olyan stand up színházi produkció, ahol a humorista jelmezzel, kellékekkel, s szituációs játékkal egészíti ki produkcióját.

Maksa Zoltán így nyilatkozik az előadásról: "A színházi palettán kuriózumnak számító előadás megőrzi a sajátosan magyar kabaré örökségét Hofi Géza iránymutatása alapján: ez itt nem Amerika, ez egy végtelenül jó humorú, szorgalmas nép, akinek a humorpanel gyárilag ott van a fejében, mert ezzel a jó Isten a túlélést adta a kezébe!"

Az októberi premierrel új korszak kezdődik a humorista életében: Budapest belvárosában új állandó helyszínen, a New Orleans Clubban minden hónap első felében rendezi legújabb produkciónak bemutatóit. Önálló és kollégáival, a Három Kismalac zenekarral, a Fele Királyság együttessel, valamint a Vidám Színpad művészeivel közös előadásait novembertől rendszeresen láthatja a közönség a New Orleans Clubban.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Cím
Budapest 1066, Lovag utca 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?