Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: TÓTH EVELIN TRIÓM
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Tóth Evelin vezetésével működő TrióM főként saját szerzeményeket játszik, de forrásként előszeretettel nyúlnak hazai, illetve a világ különböző részeiről származó népdalokhoz is. Előadásukban hol a fado melankóliája, hol a flamenco forró szenvedélyessége kerül előtérbe, de az egyértelműen tetten érhető stílusjegyek - jazz, világzene, pop - ellenére az együttes mégis egy megújított zenei nyelvet beszél, így feldolgozásaikban is izgalmas és összetéveszthetetlen hangzást hoznak létre.Tóth Evelin a klasszikus (opera), a jazz és a különböző tradicionális énektechnikák (dél-indiai, afrikai, szefárd) párhuzamos tanulása során alakította ki saját stílusát. Számos lemeze közül kiemelkedik a Let him kiss me című 2010-es szólóalbuma, amelyet Hamid Drake, Dresch Mihály, Fassang László és Lantos Zoltán közreműködésével készített.

A trió másik két tagja: a Mitsoura zenekarból, a Calcutta Trióból, vagy a Tin-Tin Quintetből, illetve számos tradicionális indiai és jazz-zenésszel közös fúzióból jól ismert Ravi Shankar tanítvány, Szalai Péter, aki a tabla mellett cajonjátékával teszi a TrióM hangzását még különlegesebbé; illetve a zeneszerzőként is számos rangos díjjal elismert gitáros, Kardos Dániel, aki a zenekar repertoárjának meghatározó szerzője.

Közreműködik:

Tóth Evelin - ének
Kardos Dániel - gitár
Szalai Péter - tabla, cajon

www.evelintoth.com
www.kardosdaniel.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?