Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁRZONGORISTA GÁLAKONCERT
Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Orosz János, a néhány évvel ezelőtt elhunyt legendás bárzongorista 2003-tól 2007-ig a Bárzongorista Versenyek és Gálaestek állandó szereplője volt. Az első Bárzongorista Verseny II. helyezettje az öt év alatt igaz barátokra lelt a többi versenyzőben: Farkas Sándorban, id. Ökrös Ottóban, Taligás Tiborban és Táborosi Istvánban. 2007-ben, utolsó közös nagyszínpadi fellépésükkor már nem is egymás ellen, hanem egymásnak, egymásért játszottak a Művészetek Palotájában.
Janika ujjai immár harmadik éve nem érintik a fekete-fehér klaviatúrát - kézzel írott kottafüzete egy szerencsés véletlen folytán azonban mégsem kallódott el a halála után. A pályatársak nemcsak boldogan lapozták át, játszották végig újra és újra az egyedi gyűjteményt, de hamar ki is választották a szívükhöz legközelebb álló műveket.

A nosztalgia és elegancia jegyében megrendezésre kerülő 2013. decemberi Bárzongorista Gálest keretében egykori barátai, valamint a tavalyi Bárzongorista Verseny I. és II. helyezettje idézi fel az elmúlt századok zeneszerzőinek mesterműveit: a bárzongoristák kara Berki Artúrral és ifj. Ökrös Ottóval kiegészülve váltja majd egymást a billentyűknél. A színpadon ezúttal nemzedékek muzsikálnak együtt: olyan művészek, akiknek szívükből szól a zene. Emberek, akik szerelmesei annak, amit csinálnak.
Ezen az exkluzív esten hat különleges tehetség, hat igazi mesterlövész mutatja meg tudása legjavát a korlátlan lehetőségek zongoráján.

Fellépők:

A gálaest V-Piano Grand zongorájáról portréik itt láthatók >>>
- Berki Artúr (a 2011/2012-es Bárzongorista Verseny győztese)
- Farkas Sándor ( a 2003-as és a 2005-ös Bárzongorista Verseny győztese)
- ifj. Ökrös Ottó (a 2011/2012-es Bárzongorista Verseny II. helyezettje)
- id. Ökrös Ottó (a 2004-es Bárzongorista Verseny győztese)
- Taligás Tibor (a 2003-as Bárzongorista Verseny III. helyezettje, valamint a 2004-es Bárzongorista Verseny II. helyezettje)
- Táborosi István (a 2004-es Bárzongorista Verseny III. helyezettje és közönségdíjasa, valamint a 2005-ös Bárzongorista Verseny győztese)

Orosz János kottaörökségéről bővebben >>>
A gálaest V-Piano Grand zongorájáról bővebben >>>
További információk: barzongorista@rolandee.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?