Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
„APJA-FIA” – BERECZ CSALÁDI KONCERT
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Berecz András Kossuth-díjas énekes és mesemondó írta magáról, hogy "életem különféle vargabetűi, hajtűkanyarszerű fordulatai után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is voltam, hajszolt embertársaim örömét keresgélő énekes, mesemondó lettem".Az egyszerű, eszköz nélküli mulattatás, búfelejtés igénye talán az emberiséggel egyidős. Formája bármi lehet: népi mesemondás, örkényi napló vagy stand up comedy. A mesélő díszlet nélkül is tökéletesen érthető üzenetet közvetít, képzeletünket semmi sem gátolja vagy irányítja, a hatás csorbulatlan. Berecz András mindezt tudja. Elgondolkodtató, hogy hová érnek el a híres kunhegyesi táncos, nótafa és tréfamester Tanka Gábor képességei, amit vérében hurcolt, és tudománya, amit pásztorok közt tanult, a budapesti énekes, mesemondó unokában, és a táncos valamint a zongorista dédunokákban. Ezen az estén erről adnak számot Berecz András és fiai: István és Mihály. A 2012-es Fölszállott a páva népzenei-néptáncos tehetségkutató szóló tánc kategóriájának nyertese, Berecz István és egykori osztálytársa, Babulka Gábor a mezei ember mulatságát adják elő; egyszólamú, régi magyar furulyazenére táncolják a magyar tájegységek leggazdagabb, legfigurásabb táncait. Berecz Mihály Bartók és Kodály népzenei ihletésű zongoradarabjaival mutatja be a művészi kiteljesedés lehetséges útjait. Az apa pedig mesékkel, dalokkal fűzi össze az ifjak tudományát.

Közreműködik: Berecz András (ének, mese); Berecz István (tánc, furulya); Berecz Mihály (gardon, zongora); Babulka Gábor (tánc, furulya) Közreműködik: Vizeli Balázs (hegedű); Mester László (brácsa); Szabó Csobán Gergő (nagybőgő)
  Szereposztás
Mesemondó 
Berecz András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?