Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉJJELI KÁVÉZÓ Â€“ A PR-EVOLUTION DANCE COMPANY ELŐADÁSA
CAFe2015 - Nyitott Műtermek Délutánja

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A PR-Evolution Dance Company 2003-ban alakult, 2008 óta Nemes Zsófia vezetésével a kortárs hazai táncélet egyik legreményteljesebb és legtermékenyebb társulatává érett. A Szirtes Edina Mókus zenéjére készített előadás különleges táncreflexiók, mozgásképek füzére.Finom hölgyek érkeznek, csevegnek, teáznak, esti kávézó tárul a szemünk elé. Ám furcsa érzés kerít hatalmába, valami szokatlan, mintha hiba csúszott volna a rendszerbe. Egyik percben magával ragad a formák kavalkádja, vonalak kanyarognak, ívek hajladoznak, úgy, ahogy csak a tánc képes rajzolni és szólni. Semmi nem egész, semmi nem kerek, a körnek is elvesznek a határai. Játék egy éjszakai partin, ahol különleges, extrém figurák bukkannak elő, meglepetések, váratlan, abszurd helyzetek várnak ránk. Felmerül, hogy merre is járunk valójában. Talán egy festménybe csöppentünk?

Koreográfia: Nemes Zsófia

Közreműködik: Sebestyén Tímea, Lendvay Zsóka, Rózsa Barbara, Nemes Zsófia, Spala Korinna

Zene: Szirtes Edina Mókus
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1056, Szabadsajtó út (Erzsébet híd alatt) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?