Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOLTIS LAJOS SZÍNHÁZ: MENEDÉK / ASYLIUM
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Mozgásszínházi előadás külső és belső utazóknak

Asylium egy panzió egy képzelt Kelet- Európában, egy képzelt háború utáni időtlenségben…
Asylium egy menedék, mely egyetlen éjszakára menekvést nyújt a külvilág elől, hogy befelé fordulj…Asylium egy tébolyda, ahol hatalmas játékot játszik a sors egy éjszaka… Mindegy, hogy a megméretés során könnyűnek találtatsz vagy sem, semmi nem lesz már olyan, mint annak előtte. Elmenekülhetünk-e önmagunk elől? Elmenekülhetünk-e a szembesülés elől? A panziót egy család vezeti: egy katonaözvegy asszony, aki annyira igyekszik megboldogult férje szellemében nevelni fiát és lányát, hogy közben elfelejti őket megismerni. Az ő rideg, gyöngédségtől és szenvedélytől mentes világukba érkeznek az utazók. Három különleges férfi, akiket furcsa időtlenség, magabiztosság és erő vesz körül. Játékmesterek ők, kik a családot és a „késve” érkező szereplőket: egy leszerelt katonát és a szeretőjét életük talán legfontosabb táncába forgatják bele. „Véletlenszerűen” összeverődött emberek közös lélekörvénye ez az egyetlen éjszaka testekben elbeszélve. Marja, özvegy: Nagy Zsuzsi Varja, a lánya: Ziembicki Dóra Grisa, a fia: Nagy Péter István Prohor, utazó: B. Péter Pál Ocsumelov, utazó: Bruckner Roland Hrjukin, utazó: Kazári András Gavrilo, leszerelt katona: Pesti Arnold Alla, a szeretője: Hajba Beatrix Technika: Kovács László Rendező: Benkő Ágnes www.soltisszinhaz.hu
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!