Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁLAS ÁRON QUINTET FEAT. HÁMORI JÁNOS - JAZZ ITT!
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tálas Áron sokak szerint UFO. Saját bevallása szerint csak nyitott, és jó érzéke van hozzá, hogy a zene különféle hangzás- és regiszterbéli jellemzőit rendszerben, összefüggéseiben hallja és értelmezze. Ezért vált multiinstrumentalistává, aki ezen a februári estén a jazz tanszéken előtérbe helyezett zongorán fog játszani (hiszen első diplomáját jazz-zongora előadóművészként szerezte). E hangszer mellett azonban még dobon és basszusgitáron is kitűnő, ennek köszönhetően zenekarok sokaságában vállal feladatot, melyekben a jazz mellett más műfajok felé is kitekint. Igazi zeneszerző alkat, saját együtteseinek számait túlnyomó részt maga írja.

Alapzenekara, amely évek óta változatlan felállással működik, a Hybrid Trio, melyben ugyancsak Varga Gergely szaxofonozik és Csízi László dobol; ebből kitalálható, hogy Áron a billentyűkön a basszusmenetek megszólaltatását is vállalja. E trojka az egyik legfoglalkoztatottabb ifjú basszusgitárossal Fonay Tiborral és egy szintén rendkívül tehetséges gitárossal, ifj. Tóth Istvánnal egészül ki, aki idén elnyerte a Montreux-i Jazzgitár-verseny különdíját. A Tálas Áron Quintet vendége nagyzenekarokban lubickol igazán: Hámori János a Budapest Jazz Orchestra alapító tagja, zenélt az EBU Big Bandben, a European Youth Jazz Orchestrában, a Határőr Big Bandben, 2010-ben pedig szülővárosában megalapította a Fehérvár Big Bandet. Kisebb formációkban még inkább csillogtatja kiváló hangszertudását.

Közreműködik: Tálas Áron (zongora), Varga Gergő (szaxofon), Csizi László (dob), Fonay Tibor (basszusgitár), ifj.Tóth István (gitár)
Vendég: Hámori János (trombita)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?