Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IKF DEMONSTRÁCIÓ - PÁLFI GABRIELLA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az IKF egy új tehetséggondozó- és kutatóprogram, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbehozása. A közelmúlt tapasztalatai azt mutatják, hogy az első darabjukra pályázó alkotók a korábbinál is kevesebb támogatást kapnak, ha kapnak egyáltalán. A Közép-Európa Táncszínház új stratégia kidolgozására vállalkozott, hogy folytathassa a legfiatalabb alkotókkal való együttműködést. Az IKF nyílt pályázatán fiatal koreográfusok kapnak lehetőséget az alkotásra.
A nyertesek egy hétig dolgozhatnak a KET táncosaival, a hét végén pedig nyilvános bemutatót, demonstrációt tartanak színházi körülmények között.
A 2013 őszi bemutatkozási lehetőséget Pálfi Gabriella nyerte.

Pálfi Gabriella a darabjában az emberi kapcsolatok, az élet morális kérdéseit boncolgatja, amely nem a szokásos női-férfi kapcsolatról szól, sokkal inkább arról, hogy minden ember skizofrén, mindannyian vágyunk a szabadságra a napi taposómalomból vagy éppen menekülünk a változások elől. Valakinek könnyedén megadatnak a változáshoz szükséges utak és élnek is vele, azonban vannak olyanok is, akik a könnyebbik utat választják, nem tudnak kibújni az elvárások és az elvek rájuk aggatott köpenyéből.

Előadók: Horváth Adrienn, Jakab Zsanett, Palcsó Nóra, Frigy Ádám
Fény: Fogarasi Zoltán
Konzultáns: Kun Attila

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.cedt.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?