Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PUHA PIHE (NYILVÁNOS FŐPRÓBA)
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ali Taylor- Puha pihe - komoly mese egy felvonásban

„Elücsörgök, elszívok pár cigit, megvárom, amíg a dagály kisodor a tengerre. Ha ez itt a világvége, lehet, hogy lecsurgok róla.” A Puha pihe egy komoly mese sok humorral, vagyis egyfajta vidám-szomorú játék. Amilyen az életünk is, amelyben mi döntjük el, mennyiben merünk szembe nézni létünk szemtelen, abszurd realitásával. Szembe merünk-e nézni földrevetettségünkkel?
Ebben az előadásban titok lesz, varázslat és őrület. Az élet eufóriája és a halál képtelensége. Szerelem (is) lesz benne. Az életben talán a szerelem és a halál az, ahol létünk egyszerűen más ritmust kap. Egy nem e világi ritmust… A darab részben egy nem e világi történet. De mi is a valóság? Hol húzódik a határ képzelet és valóság között? Képzeletünknek valóban teremtő ereje lenne?

Az előadás szól a mindenkori, korán a felnőtté válásra kényszerült tizenéves generációról. A felnőtté válással való szembesülés nehézségéről. Három bolyongó és önmagát kereső tizenéves fiatal egymásra utaltságáról.

Szerző: Ali Taylor
Fordította: Upor László
Játsszák: Adányi Alex, Varga Ádám, Herman Flóra
Dramaturg: Adorján Beáta
Rendező: Tóth János Gergely

Az előadás a szerző hivatalos engedélyével, a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül bemutatásra.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?