Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GERGYE KRISZTIÁN TÁRSULATA: RAPED EUROPEANS
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Gergye Krisztián Társulata: Raped Europeans
nemzetközi gesammtkunstwerk / contemporary GuláschParty
BEMUTATÓSzereplők, koreográfusok: Fejes Ádám (H), Gergye Krisztián (H), Jack Gallagher (NL/USA), Hoffmann Adrienn (H), Marcella Moret (CH/DK), Laura Vogel (D)

Vetítés: Nay Tilda
Fény: Katonka Zoltán
Szöveg: Gergye Krisztián / Jack Gallagher
Smink/ maszk: Károlyi Balázs
Zene: Zombola Péter – Requiem részletek és montázs
Produkciós vezető: Trifonov Dóra
Látvány, koncepció, rendezés: Gergye Krisztián

„Hiszen erről volna szó: egymás és önmagunk megértésének lehetőségeiről (lehetetlenségéről) és mégis, mégis: a módozatairól, a megcsontosodott énképekről (nemzeti kontra európai identitás), régi előítéletekről, vagyis frissítésre váró közhelyekről. Ezt teszi a Raped Europeans: fölráz, frissít, kérdez, komolyan vesz, fittyet hány, nem mellesleg szórakoztat, megnevettet.“
(Ölbei Lívia: Kortárs frissítő - Vas Népe)


Jack Gallagher: Ima Európa
Fordította: Google Translater

“Istenem nemzetek, kultúrák és népek minden idők ...

Imádkozom ... a te országod, te szent demokrácia jöjjön. Meg a te akaratod.

Ahogy nyomába a te kegyes szolgái, a te próféták, szentek a te és a te választott elnökök, miniszterelnökök és a pénzügyi vezetők, engedje meg, hogy olyan szerény, hogy kérni téged, oh nagy és jó uram, mert guidence nevében az én népem, a te néped, a tagállamok az Európai Unió, és az összes többi kisebb életformát áldotta meg a lehetőséget, hogy szolgálja te akaratod.

Ó szent és mindenható Isten: kérjük, olvassa el a nemzeti alkotmányok még egyszer, a szabadidődben, és kis cetliket a személyi asszisztens Shepards a különbözetet az elektronikus dokumentumokat. Mondja el isteni, pontosan hogyan kell végrehajtaniuk az örök eszmék által megfogalmazott a próféták ... az ötleteket, hogy megőrizze az emberi méltóságot, hogy mi, a szégyenlősen kiviteli rád, ígérnek egymásnak minden sajtótájékoztatón, Vállalati weboldal, és az új alkotmánymódosítás. Lássuk az isteni korrekciókat. Értsük meg, hogy pontosan mit jelent az, egyforma, az isteni jog, az egészség és a boldogság lehetőségét a mai piacon.

mint Krisztus, Shiva, Buddha, Mohamed, Ábrahám, Jób és Berlesconi testünk, és mi az ő / övé a tiéd, hadd fogják befolyásolni a kormány politikáját.

Szent a te érzés.”

Fotó: Pócza Zoltán
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!