Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOTAFOGÓ: MESTER ÉS ZURIEL
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy fiatal tehetséges Srác és egy kibontakozó szerelmi háromszög története a gonoszság és az angyali jóság kereszttüzében.A többszörös Showtánc Világbajnok, Látványtánc Európa-bajnok Botafogo Táncegyüttes hatodik, egész estés táncjátéka a felhőtlen szórakozáson és látványszínházon túlmenően életbevágó kérdéseket tesz fel. Meg van-e írva az ember sorsa, vagy szabadon alakíthatja-e azt? A gonoszság, vagy az angyali jóság nyer-e teret a földön? Mindent eldobhatunk-e, ha a számunkra fontos dolgok elhagynak minket? A látvány és a téma között feszülő erős ellentétet használta fel Dalotti Tibor koreográfus arra, hogy elmesélje a mindannyiunkat érdeklő történetet, amely egyúttal betekintést ad egy táncegyüttes hétköznapjaiba is, hiszen a Táncmester, a fiatal tehetséges Srác és egy kibontakozó szerelmi háromszög terepe a táncpróbaterem. A 27 éves együttes évtizedes önmeghatározása, a „Lélek – Gondolat – Minőség” hármasa ebben a darabban új erőre kap.

Szereposztás/alkotó stáb:

Mester – Horváth Zoltán / Zuriel – Práth Izabella / Srác – Reck Tibor / Lány – Kovács Kitti / Anya – Szabó Szidónia / Nadrágtartós – Horváth Gábor / Robot – Frajsták Norbert / Funky – Szabados Patrik / Kissrác – Dalotti Domonkos / valamint a Botafogo Táncegyüttes táncosai, mint tánckar: Bognár Annamária / Fekete Bianka / Felföldi Attila / Ferenczi Sándor / Krékity Balázs / Koren Roland / Liszkai Fruzsina / Ortvein János / Pelczer Dóra / Szalay Petra / Szlepák Andrea / Télessy Ádám / Tóth Árpád.

A forgatókönyvet Somfai Ákos ötlete alapján Mészöly Gábor írta. Jelmez: Rományi Nóra / Díszlet: Makk Attila / Animáció: Pálfi Zsolt / Zenei válogatás: Dalotti Tibor / Hangmérnök: Horváth Gábor / Fény- és látványterv: Dalotti Tibor / Társkoreográfusok: Horváth Zoltán, Krizsa Mária.

A darab a Botafogo Táncegyüttes és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.
A Botafogót Pestszentlőrinc-, Pestszentimre Önkormányzata támogatja.
  Szereposztás
Színész 
Dalotti Tibor 
  Stáblista
Rendező 
Dalotti Tibor 
Történet 
Mészöly Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?