Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE BRANDT BRAUER FRICK ENSEMBLE
Café Budapest 2013 - A38 Hajó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
The Brandt Brauer Frick Ensemble

Az A38 Hajóval közös program."Néha fontosabb, hogy mit nem teszel meg, mint az, hogy mit igen." Daniel Brandt, Jan Brauer és Paul Frick együttesének magával ragadó és impulzív, klasszikus hangszerekre komponált, természetes akusztikájú muzsikája a kortárs minimalizmus, a dance-techno és a jazz izgalmas ötvözete. Az alkotók határozott gesztussal mondanak le a legmodernebb eszközök használatáról, ám így is olyan hatást keltenek, mellyel messze túllépnek az elektronikus zene adta lehetőségeken. Az elsőre szokatlannak tűnő zenei kontextusba helyezett hangszereket - a hegedűt, a csellót, a tubát vagy a hárfát - hallgatva úgy érezhetjük, hogy a muzsikusok nem pusztán helyettesítik vagy imitálják, hanem egyenesen feleslegessé teszik a csúcstechnológiát. A The Brandt Brauer Frick Ensemble napjainkban az éjszakai klubok és az elegáns koncerttermek egyik legizgalmasabb formációja.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Petőfi híd budai hídfő Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?