Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KROUMATA
BMC - Budapest Music Center – Koncertterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az 1978-ban alapított svéd ütőhangszeres együttes a kortárs zene egyik leginnovatívabb és leginspirálóbb formációja, s nem csak Skandináviában. A csapat dinamizmusa és energiája - függetlenül a közönség kulturális tapasztalatától - a világ minden táján elismerést váltott ki.A Kroumata közel negyven országban lépett már fel, kétszáznál is több kompozíció ősbemutatója fűződik nevéhez, ezek közül nem is egy az együttes felkérésének köszönheti megszületését. Olyan komponisták műveit játsszák, mint Szofja Gubajdulina, Ligeti György, John Cage, Hanna Hartman, Giovanni Verrando, André Chini, Iannis Xenakis, Steve Reich és Sven-David Sandström. A budapesti koncert műsorán már-már klasszikusnak számító darabok szólalnak meg, néhány kompozíció pedig a színház atmoszféráját is megidézi majd.

Műsor:

Ligeti György: Car Horn Prelude
Thierry De Mey: Table Music
John Eriksson: Trad
Johan Silvmark: Celia Azur
John Cage: Branches
Steve Reich: Music for Pieces of Wood
Rolf Wallin: Scratch
Arne Mellnas: Fragile
Steve Reich: Drumming Part 1

Az együttes tagjai: Johan Silvmark, Ulrik Nilsson, Pontus Langendorf, Roger Bergström
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?