Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SUSANNE ABBUEHL QUARTET
CAFe2015 - Nyitott Műtermek Délutánja No.7.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Susanne Abbuehl Quartet
The Gift Project
ECM Fesztivál

Közreműködik: Susanne Abbuehl - ének, Matthieu Michel - szárnykürt, Wolfert Brederode - zongora, indiai harmónium, Olavi Louhivuori - dob, ütőhangszerek
A Budapest Music Centerrel közös program.A svájci-holland énekesnő, Susanne Abbuehl kapcsolata a versekkel egészen egyedi. A szövegekbe "belebújva" fedezi fel és engedi szabadjára azok saját melódiáját és ritmusát. Ennek csodálatos példája az énekesnő 2012 nyarán Dél-Franciaországban felvett, The Gift című albuma, amelyen Emily Dickinson, Emily BrontÍ«, Sara Teasdale, Wallace Stevens, valamint saját versei szólalnak meg a kvartett előadásában. Az együttes meghatározó alakja a német zongorista, Wolfert Brederode, aki a lírai művek karakteréhez jól illeszkedő különleges hangszeren, indiai harmóniumon is játszik.

A rendkívül intuitív francia Matthieu Michel éteri szárnykürtjátéka "második énekszólamként" jelenik meg a kompozíciókban, melyeket a Tomasz Stanko zenekarát is megjárt finn Olavi Louhivuori érzékeny ritmusjátéka tesz teljessé.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?