Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOROS ZSÓFIA
BMC - Budapest Music Center – Koncertterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Boros Zsófia
ECM Fesztivál

A Budapest Music Centerrel közös program.A Bécsben élő fiatal, magyar származású gitárművésznő, Boros Zsófia frissen megjelenő, En otra parte című albumának anyagát mutatja be. A művésznő tizenöt évesen hallotta először a kubai Leo Brouwer Un dia de noviembre című művét. Elmondása szerint e darab gyökeresen megváltoztatta a zenéhez való viszonyát, mintegy személyes kapcsolatot alakítva ki minden egyes hangjeggyel. "A hangjegyek számomra olyanok, mint az emberek, saját hangjuk, élettartamuk van, de igazi természetük csak a más hangokhoz való viszonyuk során nyilatkozik meg."

Ugyanígy a személyesség határozta meg azt is, hogy milyen darabok kerültek a lemezre. Ahogy mondja, egyszer csak úgy érezte, nem ő válogat, hanem a darabok választják őt közvetítőjüknek. Szólóestjén Brouwer művei mellett az amerikai kontinens olyan közelmúltbeli és kortárs zeneszerzőinek műveiből válogat, mint Vicente Amigo, Dilermando Reis vagy Ralph Towner.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?