Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
QUERCUS TRIO
BMC - Budapest Music Center – Koncertterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Quercus Trio
ECM Fesztivál

Közreműködik: June Tabor - ének, Iain Ballamy - szoprán- és tenorszaxofon, Huw Warren - zongora
A Budapest Music Centerrel közös program.Az énekes June Tabor Nagy-Britanniában több alkalommal is elnyerte már az év népdalénekese címet. Karrierje az 1960-as évek közepén indult, és a legkülönbözőbb formációkban, a legváltozatosabb stílusokban énekelte hazája dalait. Jellegzetes, sötét hangszínével és szuggesztív előadásmódjával egy-egy ballada érzelmi lényegére irányítja a hallgató figyelmét.

Vallja, hogy az idő bölcsebbé tette, „ahogy öregszem, egyre mélyebbnek érzem a dalok bánatát és örömét”. 2013-ban Iain Ballamy szaxofonossal és Huw Warren zongoristával készítette el Quercus (Tölgy) című lemezét. Muzsikustársaival való kapcsolata régebbi időkre nyúlik vissza, az első közös lemezre csodálatosan letisztult, mélyen megindító dalok kerültek. A Quercus alapötlete - írta egy kritikus - végtelenül egyszerű: a zongora finoman körbefonja az éteri éneket, Ian Ballamy pedig a fenségesség régiójába emeli.

Jegyárak: 3000 Ft / A teljes ECM Fesztiválra 8.000 Forintos bérlet kapható.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?