Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ELINA DUNI QUARTET
CAFe2015 - Nyitott Műtermek Délutánja No.7.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Elina Duni Quartet
ECM Fesztivál

Közreműködik: Elina Duni - ének, Colin Vallon - zongora, Patrice Moret - nagybőgő, Norbert Pfammatter - dobok
A Budapest Music Centerrel közös program.A gyönyör melankóliája - a melankólia gyönyöre. Az albán származású, gyermekkora óta Svájcban élő énekesnő megkapóan poétikus zenei világának hatása alól senki sem tudja kivonni magát. Elina Duni énekében a jazz és a népzene kölcsönhatása szinte észrevehetetlen, légiesen könnyed, a muzsika pedig oly természetességgel közvetít minden szövegárnyalatot, hogy a hallgatóban fel sem merül a kérdés, vajon milyen nyelven szólítják meg.

Elina Duni számára a jazz, az improvizáció nemcsak egy előadásmód, hanem a saját hang kutatása, egy önálló világ építőkockáról építőkockára való felépítése. Egy „olyan belső munka és utazás, mely az énekeseknél sokkal tovább tart, mint a hangszereseknél”. Első lemeze (Baresha) 2008-ban, a második (Lume, lume) 2010-ben, a legutóbbi (MatanÍ« Malit) 2012-ben jelent meg; Svájcban, Németországban és Franciaországban mindkettő igen meleg fogadtatásban részesült.

Jegyárak: 2000 Ft a koncertre / A teljes ECM Fesztiválra 8.000 Forintos bérlet kapható.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?