Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ENSEMBLE MODERN KONCERT I.
BMC - Budapest Music Center – Koncertterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Paweł Hendrich: Sedimetron (2012)
Nina Å enk: Húsz az ötben (Twenty in five) (2012)
Varga Judit: Entitás (Entitas) (2012)
Kristaps PÄ“tersons: Money (2012)Honnan? Hová? – A kultúra és a nemzeti identitás kérdése Közép-Kelet-Európában szétszálazhatatlanul összefonódik egymással. Ez a – részben hatalmi-politikai, illetve nyelvi gyökerű – adottság a zeneművészetben az elmúlt századokban egészen sajátos szituációkat generált: a régió muzsikusai egyszerre beszélik a zene univerzális és sajátosan egyedi karakterű nyelvét. Az innen elszármazó kiváló zenészek nagy száma legalább annyira feltűnő, mint az a szerep, melyet az európai zene megújításában játszottak. Talán van valamiféle közös alkotói attitűd, mely a kísérletezést – a határok kutatását és felszámolását – a tradíció legtermészetesebb részének tekinti. Eötvös Péter és a világhírű Ensemble Modern ezúttal arra keresi a választ, hogy miként él ma e hagyomány a fiatal zeneszerző-generáció képviselőinél.

Vezényel: Eötvös Péter
Közreműködik: Ensemble Modern
A Budapest Music Centerrel közös program.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?