Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A DÁN RÁDIÓ BIG BAND KONCERTJE OLÁH KÁLMÁN ÉS BOLLA GÁBOR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
The Dán Rádió Big Bandje (DRBB) 1964-ben alakult meg, abban a korszakban, amikor Koppenhágában pezsgett a jazzélet és a várost rendszeresen látogatták az USA legjelesebb zenészei. A DRBB-t azóta olyan markáns egyéniségek vezették, mint Thad Jones, Bob Brookmeyer, Ray Pitts, Maria Schneider és Jim Mcneely és számtalan kiemelkedő szólistával játszottak együtt, elég ha Miles Davis, Joe Henderson, Stan Getz, vagy az elmúlt időszakból Randy Brecker, Chris Potter, Mike Stern és John Scofield nevét említjük.

A legendás big band számtalan megjelent kiadványa és a róluk szóló történetek mind a koncentrált, magas színvonalú szakmai tudás, a kimagasló művészi kifejezésmód, a szigorú koreográfia és a könnyed humor bizonyítékai.

'Talán Európa legjobb zenekara' mondta róluk évekkel ezelőtt Earnie Wilkins.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?