Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERGER GYULA ROOS VAN BERKELYOUR BODY - MY LANDSCAPE
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gyula Berger (HU) & Roos van Berkel (NL): Your Body – MY Landscape
Bemutató: 2013. október 25., 26. 20:00A „Your body – My landscape” Berger Gyula és Roos van Berkel első közös koreográfiai együttműködése. Ez a kultúrák találkozásából születő projekt egyben a műfajok találkozását is segíti, összehozva egymással eltérő életkorú, más-más szakmai tapasztalattal és eltérő intézményi háttérrel rendelkező holland és magyar művészeket.

Végigsétálok tested tájképén
Engeded, megmutatod
De, ahol kell, akár be is török

Vegyük fel a nagy barna csizmákat, és kérjük fel egymást egy táncra!

Jelen korunk gyermekeiként a bizonytalanság eluralkodását tapasztaljuk világunkban. Európa nyitott határai egyre inkább összeütközésbe kerülnek a gazdasági válság negatív következményeivel, és a létbizonytalanság mozgásba lendíti a kollektív gyűlölködés erőit.
Mi egy olyan játékot játszunk egymással, amely az egyéni emberi testet, mint tapasztalataink értékes tartályát ünnepli. Olyan tapasztalatokét, amelyek ugyanakkor túlmutatnak az egyénen, hiszen minden, ami történik velünk más emberekhez és különböző helyekhez kapcsol bennünket. Ezek a tapasztalatok egy sajátságos tájképet formálnak testünkben: egy tájképet, amelyben a nap felkúszik a véget nem érő mulatság hegye mögött, és amelyben egy szirén úszik a könnyek tengerén át.

A duettben ezeknek testünkben rejtőző tájképeknek a felfedezésére koncentrálunk. Megnyitjuk magunkat a másik előtt, hogy bepillantást nyerjünk egymás világába, egy olyan világba, amely gyökeresen eltér a sajátunkétól nemünk különbözősége és a több mint 20 év korkülönbség miatt, valamint annak következtében, hogy Európa két távoli, és akkoriban még nagyon más politikai helyzetben lévő országában születtünk és nevelkedtünk fel.

Társalkotók/előadók:
Berger Gyula
Roos van Berkel

Alkotó stáb:
Márkos Albert (HU): zeneszerző
Martina Bauer (D, NL): díszlet- és kosztümtervező
Árvai György (HU): világítás tervező
Kristi Kuusk (EST, NL), Renske Solkesz (NL) és John van der Slik (NL): interaktív technológia – intelligens textil
Irene Schaltegger (NL): dramaturgiai tanácsadó

Produkciós stáb:
Mirjam Zwanenburg (NL): produkciós menedzser
Szkárosi Agapé (HU): produkciós menedzser
Fehér Krisztián (HU): fotók
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?