Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MKE LÁTVÁNYTERVEZŐ HALLGATÓI: A. P. CSEHOV: A MEDVE, MOLIERE: A PIPOGYA FÉRJ
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Látványtervező hallgatók díszlet-, jelmez- és bábtervezést tanulnak, többnyire színházi tervezői pályára készülnek.
Évek óta csinálunk olyan kísérleti előadásokat, amikben a leendő tervezők élesben alakíthatják, kipróbálhatják elképzeléseiket.Most Moliere két egyfelvonásos darabját, A Pipogya Férj és a Doktor Fregoli címűt fogjuk előadni. Az óriásbábokat Orosz Klaudia bábtervező művész tanár vezetésével a diákok tervezik, ők építik fel, s végül ők is mozgatják majd a szereplőket.

Az óriásbábokkal és egyedi médiaalkalmazással készült előadás szövegét fordította Réz Ádám illetve Pődör László, színpadra alkalmazta Duró Győző
Bábtervező tanár: Orosz Klaudia bábtervező művész
Médiatervező tanár: Juhász András médiaművész
Produkciós vezető: Kiss Gabriella látványtervező művész
Rendező: Bereczky Csilla bábrendező művész
Résztvevő hallgatók:Oláh Richárd, Rákay Tamás, Safranek Zita, Szalai Sára, Erdős Juli, Fekete Anna, Fekete Anna Klaudia, Oláh Tímea, Riemer Szandra, Badacsonyi Brigitta, Bobor Ágnes, Csuzda Kitti, Gelesz Johanna, Gelsi Zoltán, Molnár Péter, Szakács Ferenc.

A dinamikus, izgalmas díszlet-környezetet a Médiaművészet tantárgy keretében Juhász András vezetésével tervezik és kivitelezik az ifjak. Az előadás szöveges részében színművészeti egyetemi barátok működnek közre, elsősorban a rendezést Bereczky Csilla bábrendező művész vállalta magára, s két barátunk működik közre a moliere-i szöveg alámondásában. Felejthetetlen lesz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?