Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MIKE STERN BAND
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Mike Stern Band
Alerant Jazz Est

Közreműködik: Mike Stern - gitár, Bob Malach - szaxofon, Tom Kennedy - basszusgitár, Keith Carlock - dob
A Budapest Jazz Clubbal közös program.Az utóbbi években gyakran Magyarországra látogató Mike Stern eleven példája annak, hogy a zene egyfajta életelixír. Ki hinné, hogy ez a még mindig rendkívül dinamikus, csupa energia gitáros a progresszív rock olyan formációit hozta korábban létre, mint a Blood, Sweat & Tears, s hogy a jazz-rock fénykorát jelentő 70-es/80-as években Billy Cobham, Miles Davis vagy Jaco Pastorius társaként állt a színpadra.

Mike Stern mindazonáltal nem a múlt emlékeiből él. Big Neighborhood című, 2010-ben Grammy-díjra jelölt albuma óriási közönség- és szakmai siker volt. A legeredetibb hangú jazzmuzsikusokkal - például Esperanza Spaldinggal, Richard Bonával vagy Bob Franceschinivel - felvett lemez művészi hitvallásaként írta: a zene az a hely, ahol bármi megtörténhet. Meglepő ötletekkel és nézőpontokkal találkozhatsz - és persze sok-sok különös hanggal.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?