Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JOHN ABERCROMBIE QUARTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
John Abercrombie Quartet

Közreműködik: John Abercrombie - gitár, Drew Gress - nagybőgő, Marc Copland - billentyűs hangszerek, Joey Baron - dob

A Budapest Jazz Clubbal közös program.A jövőre hetvenéves amerikai jazzgitáros, John Abercrombie a műfaj legendája. Szenvedélyesen és fáradhatatlanul koncertezik, keresi a zenei önkifejezés új lehetőségeit. Kompozícióival és előadásmódjával újabb és újabb mélységeket hódít meg, s ezzel összhangban zenéje egyre letisztultabbá válik. Játéka és életműve a jazz történetének félévszázados fejezete.

Egy interjúban úgy fogalmazott, hogy szeretné, ha játéka révén a közönség eleven kapcsolatba lépne a jazz kimeríthetetlenül gazdag múltjával, és ugyanilyen intenzíven átélné a zenei határok kitágíthatóságának élményét is. Marc Copland zongorista-zeneszerzővel készített, 39 Steps című kvartettlemeze az idei ősz egyik legjobban várt jazzalbuma. A megjelenés után alig néhány héttel a Café Budapest közönsége már élőben is ismerkedhet a lemez anyagával.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?