Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYUSZI ÜL A HÓBAN
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az ünnepek nagyon fontosak az életünkben, mert kell, hogy legyen egy közelgő nap, amire izgatottan készülünk, amely különbözik a hétköznapoktól. Kell, hogy egy-egy napunk, esténk szebb legyen, mint a többi. Az ünnepnapokon az ember nemcsak szép ünnepi ruhát vesz fel, hanem a lelkét is ünneplőbe öltözteti.De mitől ünnep az ünnep? Tudunk-e ünnepelni? És mit csináljunk egy rosszcsont gyerekkel, aki történetesen egy nyúlfiú, és akit úgy hívnak, hogy Nagyrépási Orrángató Ugrancs, aki még azt sem tudja, hogy mikor melyik ünnep köszönt ránk, sőt azt hiszi, hogy mindig Húsvét van – télen,nyáron – szóval azt hiszi, mindig
őt ünnepeljük.

A gyerekek segítségével a műsor végére természetesen ő is megtanulja az ünnepeket, és együtt köszönti velünk azt a jeles napot, amire éppen nagyon várunk. Megtanulja, mi a születésnap, névnap, van-e jelentése a nevünknek, mikor jön a Mikulás, milyen jeles nap december 13., mit és főként hogyan ünneplünk karácsonykor, szilveszterkor, mit adunk anyák napján az édesanyánknak. De azt is megtanulja, hogy egy egyszerű, szürke hétköznapból is lehet ünnepet varázsolni, ha különlegessé tesszük egy kirándulással, mozival, vagy elmegyünk a színházba.

Az előadás két szereplőjével együtt játszva a gyerekek újra átélhetik legkedvesebb ünnepeiket, és biztosan okosabbak lesznek a Nyuszinál, aki tőlük tanulja a legtöbbet: ünnepelni és ajándékozni, családunknak, barátainknak örömet szerezni a legjobb dolog a világon.

͍rta és rendezte: Zsurzs Kati
Zene: Walla Ervin

Szereplők: Zsurzs Kati, Madár Tamás
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?