Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÖZELEBB...
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Közelebb… − Aukció a Rett-szindrómás lányokértEgy tíz fotóból álló sorozatot álmodtunk meg melyeken ismert színészek és Rett-szindrómás lányok szerepelnek. Célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet a sérült gyerekeket nevelő családok helyzetére, hogy közelebb hozzuk őket a többségi társadalomhoz. E kampányunk első támogatója Balla Vivienne fotós volt, aki teljes stábjával Lendvai Lilla stylist, Kökény Judit sminkes, Kozma Norbert fodrász, Kustos Nikolett werkfotós segítségével elkészítette a képeket. De a képek többről beszélnek. A fotózás során kiderült, hogy nem lehet megkomponált képeket várni a lányoktól, csak ellopott pillanatokat. Ezek pedig nem jöhettek létre másként, minthogy a színészek közelebb kerültek a lányokhoz, minden tekintetben, lelkileg és fizikailag is. A két személy kapcsolatában – mely tökéletesen tükröződik a képeken – ott van a nyitottság, elfogadás, közeledés. Nem szívszorítóak ezek a képek, hanem őszinték. Van bennük fájdalom, félelem, bezártság, mosoly, rácsodálkozás, tapintat, zavar, sajnálat - rengeteg emberi érzés, ezért gondoljuk, vagy érezzük azt mégis, hogy szívszorítóak. Ebben a kampányban, ezek a lányok igazi sztárok, fotómodellek, akik a szépségükön keresztül beszélnek magukról, egy-egy kéztartásban, lábtartásban, fejtartásban. És akik segítettek, hogy ezt a lányok megmutathassák magukat, azok a színészek voltak, akik első szóra vállalták a fotózást – bár maguk sem tudták mire vállalkoznak. Jött Kulka János, Hegyi Barbara, Scherer Péter, Margittai Ági, Kecskés Karina, Jordán Tamás, Nagy Sándor, László Zsolt, Gallusz Niki és Puskás Peti. Ahogy a lányok is sokfélék, hiszen van köztük két és féléves és húsz éves, jó mozgású és járásképtelen, ugyanígy a színészek között is van fiatalabb és tapasztaltabb, de egy közös mindegyikben, ők közelebb kerültek a lányokhoz. Aki megnézi a kiállítást és eljön az aukciónkra maga is közelebb kerülhet ezekhez a csodaszép lányokhoz, és tehet is értük. Aukciónk célja, hogy a fotók elárverezése során befolyt összegből tábort szervezzünk a Rett-szindrómás lányoknak és egy olyan szakemberekből álló csapatot biztosítsunk a számukra, akik a mindennapi nehézségekben tudnak segítséget nyújtani a családoknak.

Jöjjön el, nézze meg és vigye haza az egyik képet!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!