Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOBAJASI KENICSIRÓ ÉS A ZENEAKADÉMIA SZIMFONIKUS ZENAKARA
Zeneakadémia, Nagyterem - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Talán kevesen tudják, hogy a népszerű japán karmester, Kobajasi Kenicsiro eredetileg zeneszerzőnek készült és napjainkban is aktívan foglalkozik komponálással. Nagyszabású zenekari Passacagliáját például Budapesten is vezényelte.A zeneszerzés vágya gyermekként ragadta magával, tíz éves volt, amikor a rádióból meghallotta Beethoven IX. szimfóniáját. „Mintha az égiek szóltak volna hozzám. A melódiák összekeveredve morajlottak, majd egyszer csak átváltozott mindez szabadsággá, fénnyé, és az akkori kisfiút mindez mélységesen megérintette. Könnyeim közepette elhatározásra jutottam. Ha a semmiből ilyen óriási dolgot lehet létrehozni, a zeneszerzés világának meghódításáért érdemes akár egy egész életet is áldozni. Zeneszerző akartam lenni”. A Beethoven-szimfóniához ma is ugyanezzel a személyességgel közeledik.

Pályájának e kitüntetett kompozícióját – nagy fantáziával és mindig magával ragadóan – már több magyar zenekar élén vezényelte. Kapcsolata a Zeneakadémiával és növendékeivel 2012-ben vált szorosabbá, amikor – immár tiszteletbeli tanárként – mesterkurzust, illetve hangversenyt vezetett. A közös munka következő állomásaként kerül sor legkedvesebb Beethoven-szimfóniájának megszólaltatására.

Műsor: Beethoven: IX. (d-moll) szimfónia, op. 125

Közreműködik: A Zeneakadémia ének szakos hallgatói, a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara és Kórusa (karigazgató: Erdei Péter) Vezényel: Kobajasi Kenicsiro
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?