Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FÁBIÁN JULI ZOOHACKER
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az elektroakusztikus formáció egyedi hangvételű, saját szerzeményeket, minőségi popzenét komponál a régi zenei stílusokat a modern irányzatokkal elegyítve.Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező, a közös hangot mégis hamar megtaláló fiatal zenész: Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A két zenész világának összefonódása egy olyan hatékony szerzőpárost hívott életre, amely azonnal egyedi hangvételű saját szerzeményeket komponált.

A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a régi zenei stílusok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap, másrészt a régebbi műfajok újraértelmeződnek a mai, modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által, s mindennek eredménye igazi, minőségi popzene.

A formáció debütálása óta folyamatosan jelen van a leghallgatottabb hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MCs előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült Like A Child című számával, amellyel országos hírnévre tett szert. A zenekar Liberation című dala 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett.

A csapat egy egyéves kényszerszünet után ez év júniusában a Belvárosi Fesztiválon adta visszatérő koncertjét, majd végigkoncertezte a nyarat: mindenhol játszottak a legnagyobb fesztiváloktól, a barátságos városi rendezvényeken át, legszebb borvidékeink meghittebb dzsessz-happeningjeiig.

Az Orfeum színpadára különleges, a hely adottságaihoz és az alkalomhoz igazított, exkluzív műsorral és felállásban érkezik a csapat:
Ének: Fábián Juli
Billentyűk, elektronika: Palásti Zoltán „Zoohacker”
Billentyűk: Premecz Mátyás
Gitár: Udvarhelyi Gábor
Ütőhangszerek: Gábor Andor

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.800 Ft
Standard: 1.800 Ft
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?