Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BINDER KÁROLY SZERZŐI ESTJE
Zeneakadémia, Nagyterem - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zongoraművész, zeneszerző, a Zeneakadémia tanszék-vezető egyetemi tanára. Nagyformátumú muzsikus, aki tehetségét az új irányzatok, a különböző zenekultúrák, kompozíciós technikák és improvizatív rendszerek szintézisének szolgálatába állítja, nem megfeledkezve saját zenei gyökereiről.Binder Károly a hazai jazz-élet megkerülhetetlen alakja, több mint hatvan lemezzel a háta mögött ad szerzői estet a Zeneakadémia Nagytermében, amely egyszerre nyújtja majd foglalatát egy páratlan életműnek és tekint a jövőbe új szerzemények bemutatásával. A koncerten a régi barát és zeneakadémiai tanárkolléga, Borbély Mihály mellett három ifjú – de világraszóló – tehetség fog közreműködni: a Jávori Vilmosról elnevezett jazzdob-tehetségkutató 2012-es győztese, Benkó Ákos, a 2013-as Orszáczky Jackie Basszusgitár Tehetségkutató Verseny első díjasa, Fonay Tibor és Binder Károly növendéke, Varga Gábor.

Közreműködik: Binder Károly (zongora); Borbély Mihály (szaxofon); Benkó Ákos (dob), Varga Gábor (zongora), Fonay Tibor (bőgő)
  Stáblista
zongora 
Binder Károly 
szaxofon 
Borbély Mihály 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?